STÄDTJÄNSTER

FLYTTSTÄDNING

Vi utför städtjänster åt både privatkunder och företag. När du anlitar oss för dina städbehov får du trygghet genom vår ansvarsförsäkring samt bästa prisgaranti och nöjd kundgaranti.

Vi erbjuder och kan hjälpa till med din flytt och det mesta inom städning. För oss är det viktigt att du känner dig bekväm under hela din flytt och att upplevelsen blir positiv. Därför arbetar våra medarbetare nära med dig för att skapa en process som du känner dig trygg med. Vi tar hand om dina saker på bästa sätt genom hela flyttstädningen.

 

Storstädning

Att hålla rent och snyggt hemma är viktigt för att må bra och känna trivsel. De flesta människor städar någon gång per vecka. Med jämna mellanrum är det dock nödvändigt att göra en storstädning hemma. Detta kräver mycket tid och energi och tenderar att bli något som många gärna skjuter på framtiden. Genom att beställa storstädning från oss kan du känna dig trygg med att du får ett rent hem utan att göra jobbet själv.

 

Hemstädning

Det är nödvändigt att städa sitt hem. Tyvärr tar städning upp värdefull tid som du hellre skulle spendera på annat. När du anlitar oss för att städa ditt hem kan du välja själv hur ofta du vill få huset eller lägenheten städad. Vi anpassar oss efter dina behov.

 

Veckostädning

Genom professionell veckostädning vet du att ditt hem regelbundet görs rent och snyggt. Det är en trygghet som gör att du kan slappna av. Självklart väljer du själv dag och tid för städningen. Vi anpassar oss efter vad som fungerar för dig och din familj.

 

Dagisstädning

En ren och fräsch miljö är extra viktigt på platser där det finns barn. Vi utför professionell städning av förskolor. Med vår hjälp kan du känna dig säker på att allt är städat och därmed alltid har en säker och ren miljö för barnen som spenderar tid på förskolan varje vecka.

 

Kontorsstädning

De flesta entreprenörer vill ha kontorsstädning som håller hög nivå till bra priser. Vi erbjuder dig kontorsstädning på de tider som passar dig.

 

Fönsterputsning

Vi ger dig skinande rena fönster med professionellt resultat. Naturligtvis utför vi fönsterputsning när det passar dig och dina behov. När du anlitar oss får du rena fönster utan krångel.

 

Lokalvård

Vi utför professionell lokalvård till skolor, organisationer och företag. Du väljer själv dag och tid samt omfattning baserat på dina unika behov.