FLYTTJÄNSTER

FLYTTA ENKELT MED OSS.

Vi ordnar flytthjälp och utför städtjänster till både hem och kontor. När du anlitar oss för dina städbehov får du trygghet genom vår ansvarsförsäkring samt bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.

För oss på Göta Service AB är enkelhet och tillgänglighet viktigt. Därför är vi alltid beredda att ta hand om din flyttstädning i samband med bokning av din flytt. En kombination som gör det möjligt för dig som kund att spara både tid och pengar. Vårt motto är att alltid vara serviceinriktade i syfte att våra kunder ska uppleva våra tjänster meningsfulla när de har anlitar oss.

Nöjd kundgaranti är vår garanti till våra kunder, det vi gör bestäms och påverkas av dig som kund. Detta genom att du vid bokning är så tydlig som möjligt med vad du vill att vi utför åt er och om det är något som vi kan utföra för att tillgodose just dina behov på bästa sätt.

Självklart är vi försäkrade och har alla de tillstånd som krävs. Efter vi är klara med de tjänster du har bokat av oss, går vi tillsammans igenom resultaten med er för att säkerställa kvalitén på utfört arbete , där vi gör en jämförelse mellan det som du har bokat oss för och det vi levererat.

På vår hemsida finns information om hur du på enklaste sätt kan komma i kontakt med oss, samt de tjänster som ingår i flytt och flyttstädning. Hittar du inte vad du söker på hemsidan kan du naturligtvis få mer information genom att ringa eller mejla oss. Det går även lika bra att fylla i kontaktformuläret på kontaktsidan, så skickar vi en offert till dig inom ett dygn. Vill du boka oss för uppdrag som inte överstiger en vecka, vänta gärna med att fylla i formuläret och ring istället så vi kan kontrollerar om vi har en ledig tid.

 

Vi följer Bohag 2010.