FLYTT-TJÄNSTER

Flytta enkelt med oss!

Vi ordnar flytthjälp och utför städtjänster till både hem och kontor. När du anlitar oss för dina städbehov får du trygghet genom vår ansvarsförsäkring samt bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.

För oss på Göta Service AB är enkelhet och tillgänglighet viktigt. Därför kan du hitta oss oftast vara bereda att ta hand om flyttstädning i samband med bokning av din flytt. Det är en kombination som gör det möjligt för dig som kund att spara både tid och pengar. Vårt motto är att vara serviceinriktade i syftet att våra kunder uppleva våra tjänster helt meningsfulla när de har anlitat oss.

Nöjd kundgaranti är det som vi lovar våra kunder, men mycket av det vi gör bestäms och påverkas av dig som kund. Dessa genom att vid bokningen vara så mycket som möjligt tydlig med vad du vill vi ska utföra åt er och om det är något som vi kan utföra.

Självklart är vi försäkrade och har alla de tillstånd som krävs för att få utföra flyttningar. Efter vi är klara med de tjänster ni har bokat hos oss, går vi tillsammans med er igenom resultaten för att säkerställa utförda arbetets kvalité, där vi gör en jämförelse mellan det som ni har bokat oss för och det som vi levererat till er som kund.

På vår hemsida finns information om hur ni på enklast sätt komma i kontakt med oss, samt de tjänster som ingår i flytt och flyttstädning. Det som du söker och inte finns på hemsidan kan naturligtvis får mer information om, antingen genom att ringa eller mejla oss, det går även lika bra att fylla i kontaktformuläret då kommer vi skicka en offert till er inom rimlig kort tid som inte överstiger ett dygn. Vill du anlita oss för uppdrag som inte överstiger en vecka, vänta gärna med att fylla i formuläret och ring istället för att vi vill kontrollerar om vi har en ledig tid.

 

Vi följer Bohag 2010.